לוגו
תמונה של אישה
אתר המומחים של ישראל
button
button
button
button
button
button
button
button
דוא"ל:
סיסמה:
זכור אותי
הירשם לאתר כ מומחה-עסק / חבר-גולש
עברנו לאסקימו מומחים בוידאו-צ'ט - אתם מוזמנים להצטרף אלינו askimo.co.il

%>
בריאות ורפואה
בריאות האישה
בריאות הגבר
בריאות הילד
בריאות הנפש
בריאות וכירורגיה
בריאות ורפואה - כללי
בריאות עור ואסתטיקה
דת ויהדות
הבית והגינה
הנדסה ותכנון
חוק ומשפט
חינוך והוראה
כלכלה ועסקים
מדעי החברה
מדעי הטבע והסביבה
מדעי הרוח
מודעות ורוחניות
מחשבים ואינטרנט
מידענות ויעוץ
ממשל ובטחון
משפחה והורות
סטודנטים ואקדמייה
פנאי ותרבות
פסיכולוגיה ותרפיה
רכב ותחבורה
רפואה ובריאות
רפואה משלימה
שיווק ופיתוח עסקי
שפות ועריכה
תיכון ובגרויות
בבילון

רוצה להתייעץ עם מומחים בוידאו? לחץ כאן

שאלות ותשובות - תזונה ודיאטה
 

מומחי KOL בתחום פנאי ותרבות >> תזונה ודיאטה :
מר יעקב ברבר, גב' רותם פריזנט, מר שי אלנקרי, גב' נעמי ברזילי-תאני, ד"ר פנינה בר-סלע, גב' ורד יפה, שף פיני כץ, מר נמרוד לוי, גב' אביבית משה, מר יעקב עזרא, גב' מיכל קולטין-רון, גב' מילי שלגר, גב' שירלי תדהר

פנה לעסק / מומחה בתזונה ודיאטה

פנאי ותרבות >> תזונה ודיאטה

האם בתה ירוק יש

האם בתה ירוק יש קפאין?

קפאין הוא חומר טבעי שמצוי גם בצמחים. קפאין נמצא בצמח התה Camillia Sinesis. אדם בריא יכול לצרוך בין 300-350 מ"ג קפאין ביום. כוס תה ירוק מכילה בין 15-20 מ"ג קפאין בלבד.
תה ירוק מיוצר מעלה התה ללא תהליך תסיסה. בתה יש כנראה סגולות בריאותיות שנבדקו במחקרים בשנים האחרונות.

סגולות התה

כתבה על הסגולות הרפואיות של תה ירוק

עדין לא מאוחר לתה

על התה הירוק

התשובה ניתנה על ידי ציפי חיים מצוות מידעני KOL

[16954]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

משמרי המזון E210 -Benzoic

משמרי המזון E210 -Benzoic Acid ו- E211 - Sodium benzoate מאושרים ע"י ה-FDA, האיחוד האירופי ומשרד הבריאות אולם ספרות רבה בנושא מציגה אותם כמסרטנים. ובמקום אחד אף נאמר שבארה"ב ישנה מגמה לנסות ולהוציא אותם מאישורי ה-FDA. רציתי לדעת האם נוכחותם במזונות ובתוספי מזון כויטמינים ואנטי אוקסידנטים מסוכנת ו/או עלולה להזיק ? תודה

לא קיימות ראיות מדעיות לכך שחומרים משמרים ממשפחת הבנזואטים הם מסרטנים בפני עצמם. לעומת זאת, ידוע כי בנוכחות חומצה אסקורבית (ויטמין C) ומים, יכול עם הזמן להתרחש תהליך שמוביל להפיכתה של החומצה הבנזואית לבנזן שידוע כחומר מסרטן בריכוזים מסויימים. כמות הבנזן שתיווצר תלויה בהרבה מאד משתנים כולל משך ותנאי האכסנה של שתיה המכילה חומצה אסקורבית וחומצה בנזואית.

לא ידוע לי על מחקרים שבדקו את כמות הבנזן שנוצר בכדורים של תוספים למיניהם, כך שאין לי תשובה חד משמעית. אני נוטה להאמין שבתוספי מזון במצב צבירה מוצק הבעיה תהיה פחות משמעותית, אבל לא מצאתי מחקרים לבסס עליהם את הטענה.

ויקיפדיה

התשובה ניתנה על ידי מירי כהן מצוות מידעני KOL

[16718]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

אני יצרן של מוצרים

אני יצרן של מוצרים ללא גלוטן, והבעייה הקיימת הינה התייבשות בתוך מספר שעות של הלחמים/לחמניות והפיתות שנעשות ללא גלוטן. לאחרונה שמעתי בחצי אוזן כי יכול להיות שניתן להכניס אנזים כלשהו לתערובת על מנת לתת רכות ללחם וחיי מדף ארוכים מאוד.
1. האם זה נכון?
2. אם כן מהו אותו אנזים?
3. אם לא, מה יכול לתת ללחם את הרכות הנחוצה?

1. זה נכון.
2. פייברקס או "משפר אפייה 10" הינם סיבים המתאימים כתוסף לכל סוגי האפייה ומומלצים במיוחד ללחמים, פיתות ולחמניות. הם יוצרים תפיחה יפה ומסייעים בשמירת הטריות.

תמצית הרצאתה של טל קמינסקי, דיאטנית קלינית בכנס עמותת צליאק בישראל

התשובה ניתנה על ידי ליאור קלמוביץ מצוות מידעני KOL

[16405]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

שלום לכם,

רציתי לברר האם

שלום לכם,

רציתי לברר האם יש סיבה שטרם קיבלתי תשובה לשאלתי הבאה(אודה לכם באם תחזרו אלי גם אם אין ביכולתכם להשיב לי)

ביתי כבת שנה ושלושה חודשים אובחנה באופן חד משמעי כאלרגית למוצרי חלב(באמצעות טסטים)

מחוסר ברירה אני נותנת לה איזומיל של סימילאק(ע"ב סויה)

בעקבות הפרסומים האחרונים בנוגע לכך שפולי סויה מכילים הורמונים מסוג פיטו אסטרוגנים רציתי לברר האם תחליף החלב איזומיל של סימילאק אכן כולל פיטו אסטרוגנים או אלה מוצאים בתהליך העיבוד?

ואם כן, מהי הכמות המומלצת לצריכה ע"מ לא לגרום נזק עתידי לילדה?

(קראתי באינטרנט שצריכה של פיטו אסטרוגנים יכולה לגרום לסרטן בעתיד)


שלום רב
ראשית בנוגע לשמועות על גרימת סרטן מצריכה של סויה
נכון להיום לא מצאתי שום מחקר מדעי ניטרלי שמוכיח זאת
נא עיין במחקר המאוזן ביותר שהתפרסם בעיברית
http://www.health.gov.il/Download/pages/soya.pdf

מדוע בגיל שנה ושלושה אתם לא מאכילים אותה בירקות ופירות אורגנים
חלב שקדים וחלב שומשום שאפשר להכין בבית, ממרחים אורגנים ולחמים משיפון, האם היא אלרגית לביצים? ביצים אורגניות מכילות עולם של חלבון וויטמינים, תמרים וצימוקים, מולסה, תזונה טיבעית ומאוזנת

כל מזון מעובד לפי תפיסתי הוא לא מומלץ, לכן תחליפי החלב למינהם פרה וסויה לא מומלצים אלא אם חייבים מבחינה בריאותית של האם ואין היא יכולה להניק בשנה הראשונה

משרד הבריאות האמריקאי ממליץ לא לצרוך יותר מ-25 גרם של חלבון סויה ליום

החשוב ביותר הוא ליצור תזונה מגוונת ובריאה,

בהצלחה ורפואה שלמה

מר יעקב ברבר- מומחה לתזונה ורפואה הוליסטית

התשובה ניתנה על ידי מומחה KOL מר יעקב ברבר

[16215]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

מה בדיוק יש בעופות

מה בדיוק יש בעופות ובשר שאינם אורגניים? איזה הורמונים? כימיקלים? חיסונים?

המזון האורגני בכלל והמזון המבוסס על החי (בשר, דגים ועופות) בפרט, אינו מכיל שיירים של תרופות שונות, לרבות אנטיביוטיקה.
גם מצדדי השימוש הנרחב באנטיביוטיקה אינם מצדדים בשימוש שלא לצורך ובכל זאת שיירי האנטיביוטיקה אכן מצויים במזוננו.
בכל הקשור למזון מן החי נוהגים בחקלאות האורגנית בשיטת ריפוי אלטרנטיבית ורפואה מונעת לבעלי החיים,ללא שימוש בתרופות כימיות לרבות אנטיביוטיקה והורמונים. ישנה הקפדה על תנאי מחייה משופרים הכוללים מרחב מחייה גדול יותר בהשוואה לחקלאות התעשייתית הקונבנציונאלית והזנה במזון אורגני בלבד.העופות האורגניים נקראים גם תרנגולות חופש (free range chickens) - להבדיל מתרנגולות "רגילות", הגדלות בלולים צפופים, תרנגולות חופש חיות ברווחה יחסית: הן רשאיות להתרוצץ ולנקר כל היום, חופשיות ומאושרות (עד שהן נשלחות לשחיטה, כמובן).כתוצאה מסדר היום הפעיל שלהן הן פחות שמנות ויותר טעימות. לרוב, תרנגולות חופש הן גם אורגניות: בנוסף לחופש התנועה הן נהנות ממזון אורגני, ללא תוספים מלאכותיים, והן אינן מקבלות זרזי גדילה, אנטיביוטיקה ושאר תרופות. תרנגולות החופש נהנות מהחופש זמן קצר בלבד - הן מגיעות למקררים בגיל 12-10 שבועות. בשרן, כאמור, דל שומן ואדמדם במקצת.

גידול בע"ח אורגניים

הרדוף - מזון אורגני

מזון אורגני

מזון אורגני - פורום

גידול עופות

זיהום המזון

התשובה ניתנה על ידי טלי ברגרפרוינד מצוות מידעני KOL

[15393]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

אני מעוניין בתיאור המגמה

אני מעוניין בתיאור המגמה העולמית והמקומית של מעבר לצריכת מוצרי בשר מן הצומח.

לאבי שלום,

תודה ששוב פנית אלינו.

בקשתך היא לתוכנית שיווק מקצועית ומקיפה, כזו הדרושה בפתיחת עסק או בפיתוח עסק קיים. ביצוע תוכנית כזו עליה לקחת מספר ימי עבודה לא מועט, במידה ותהיה מעוניין לשמוע פרטים נוספים תוכל
לפנות אלינו,חברת ‏ KOL (Knowledge On Line)‎‏ המתמחה באספקת מערך מידע עיסקי, הכולל איסוף מידע מסחרי אודות חברות עסקים וארגונים. התוצאה שתקבל תהיה ממוקדת ותחסוך לך זמן חיפוש יקר.

הצוות שלנו כולל מידענים מיומנים ומנוסים, מרביתם בעלי תואר שני מהחוג ללימודי מידע באוניברסיטת בר אילן, אשר יאתרו בעבורך מידע נקודתי ומדויק ביעילות, מהירות ובהתאם לדרישותיך


קישורים נלווים

קישור למידע לעסקים באתר KOL
http://www.kol.co.il/QID/user_interface/plain_areas/details_i.shtml


התשובה ניתנה על ידי ברוך שחר מצוות מידעני KOL

[15177]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

שלום,
אי בן 42 ,

שלום,
אי בן 42 , עוסק בפעילות ספורטיבית באופן קבוע. אופי הפעילות משתנה בהתאם לתקופות שונות ולפי החשק. בשנה האחרונה, אני עוסק בריצה למרחקים של 5,7,10, ק"מ. שאלתי נוגעת לתזונה של לפני ואחרי. את הריצה אני מבצע לרוב , בבוקר כחצי שעה לאחר הקימה. מה רצוי לאכול לפני ואחרי, באילו פירקי זמן. מה רצוי לשתות. כמו כן, מה יכילותם/חשיבותם של משקאות הספורט למיניהם ומתי יש להשתמש בהם ביחס לזמני הריצה?
בתודה מראש
רן

אנו ב - KOL עושים כמיטב יכולתנו לספק תשובה מהירה ומהימנה לפנייתך.
צר לנו כי בפנייתך זו אלינו, לא נמצא מענה הולם לשאלתך.
אנו תקווה שנוכל בעתיד לשרתך כהרגלנו, על הצד הטוב ביותר.



התשובה ניתנה על ידי טלי כהן-פורת מצוות מידעני KOL

[15166]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

אילו מוצרי מזון עשירים

אילו מוצרי מזון עשירים בברזל? ומה עליי לעשות כדי להגביר את ספיגתו בדם?

מזונות עשירים בברזל הם: כבד, בשר אדום, עוף ודגים, חלמון ביצה, ירקות עלים ירוקים (תרד, מנגולד, פטרוזיליה), קטניות (שעועיות יבשות, אפונה, פול, חומוס, עדשים), מוצרי סויה למיניהם (טופו, טמפה, חלב סויה, קמח סויה), אגוזים, זרעים, טחינה, ברוקולי, אבטיח, אבוקדו, פירות יבשים (תאנים, משמשים, שזיפים, מיץ שזיפים), קינואה, מולסה, בורגול ושמרי בירה.

כדי להגביר את ספיגתו של הברזל בדם מומלץ לשמור על שני הרגלים:
1. תה (התה הרגיל, הסיני, לא תה מצמחים אחרים) מגביר את הספיגה עד לשליש מהכמות. מומלץ לא לשתות תה עד שעה לפני או אחרי הארוחה.
2. ויטמין C חיוני לספיגת הברזל. כוס מיץ תפוזים או לימונדה עם הארוחה תביא לספיגה של כמות ברזל כפולה ואף יותר.

אתר אינפומד

התשובה ניתנה על ידי ברוך שחר מצוות מידעני KOL

[15087]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

מה הסיבה לרגישות לפרוקטוז

מה הסיבה לרגישות לפרוקטוז (האם זה חוסר בנשאים במעיים המעבירים את הפרוקטוז לדם)?
מדוע אנשים הרגישים לפרוקטוז יכולים לאכול סוכר קנה (סוכרוז - דו-סוכר שכידוע, מורכב מחד-סוכרים גלוקוז ופרוקטוז)?

להלן כתבה מסכמת על נושא הפרוקטוז.

רעליות של פרוקטוז הבאה לידי ביטוי בהזלפה של מנות עודפות, אי-סבילות תורשתית לפרוקטוז (Hereditary Fructose Intolerance) כתוצאה מחסר אלדולאז B.

על הפרוקטוז והשלכותיו

התשובה ניתנה על ידי פרידה שטראוס מצוות מידעני KOL

[15078]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

מדוע ויטמינים נהרסים בטמפרטורה

מדוע ויטמינים נהרסים בטמפרטורה גבוהה?

ויטמינים אינם נהרסים רק בטמפרטורה גבוהה; לעיתים מספיקה חשיפה לאוויר, למשל בעת חיתוך הירקות או הפרי, על מנת שהם יהרסו. הדבר קורה בעקבות כך שהם מתחמצנים במגע עם האויר. ניתן לקרוא על כך עוד בקישורים הבאים.

ויטמינים

עוד על ויטמינים

התשובה ניתנה על ידי מאי גיל מצוות מידעני KOL

[15045]     שלח לחבר:     הדפס: הוסף תגובה:

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] >>
***
אינדקס מומחים רואה חשבון בוידיאו צ'אט מאמן אישי און ליין מומחים לאסטרולוגיה מומחה לנומורולגיה
קוראת הקלפים און ליין רופאים מומחים בוידיאו צ'אט אורטופד מומחה און ליין נוירולוג בוידיאו צ'אט יעוץ עורך דין ברשת
אתרים משלימים - תקשור נומרולוגיה קלפים - קישורים שימושיים - ספרים ברשת - שותפים - נמורולוגיה - תיכון ובגרויות - תקשור - מומחים - משה שרון | לימודי קבלה